Начало » Аксесоари за LG G3

За Модел телефон : Подредба:
За модел телефон :
Сортиране :
Аксесоари
Сдобили сте се нов телефон и си търсите качествени аксесоари ? Тук е правилното място да разгледате разнообразни предложения за флагмана на LG - G3. Всичко е избрано специално за модела, което гарантира, че аксесоарите си пасват идеално на телефона.

Силно Ви препоръчваме да си вземете Стъклен протектор, тъй като тази част от телефона е най-впечатляваща и най-често точно тя страда от драскотини и счупвания.
Разбери още за LG G3
Аксесоари
LG G3 е водещият телефон на корейския производител за 2014 година. С нетърпения очакванме следващия модел на LG - G4 през 2015 г.

G3 има нещо, което никой друг от масовите производители не предложи на клиентите си - 5,5 инчов дисплай с 4HD качество и невероятната резолюция от 1440 x 2560 пиксела. Освен големия дисплей, телефона разполага и с мощна 3000 Mha батерия, която гарантира достатъчно време за разговори.

Доставка - 4.50 лв. - Доставката на стоки от GSMIX.bg е 4.50 лв.;
- Можете да върнете стоката в 14 дневен срок;
- Доставката се извършва до 2 работни дни, освен при независещи от нас обстоятелства;
- Доставката на стока се извършва чрез куриерска фирма Рапидо;
- Доставките се извършват единствено на територията на Република България;
+359 893 443 473 - Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с наш оператор на посочения телефон.
gsmix.bg@gmail.com - Не сте от най-разговорливите ? Няма проблем, пишете ни на email-а ! Ще Ви отговорим в най-кратки срокове.
24 месеца гаранция - Всички мобилни телефони са с 2 години гаранция.
- Гаранцията не важи за аксесоарите !