Брандът Ревопад – приятната изненада.

През 2014г. България официално стъпи на пазара на мобилни устройства. Пионер в това начинание е родната ни марка Ревопад, интересът към която многократно се увеличи през изминалата година. Разбира се има защо – нашите сънародници предлагат смартфони във всеки  един клас – от бюджетни такива до най-висок клас устройства, които гордо могат да застанат и до най-нашумелите флагмани в момента. В момента производството е изнесено в Китай, но брандът, дизайнът, технологията и всичко останало е изцяло българско, така че надписът “Made in China” не бива да Ви притеснява.


Шокираща обаче е цената на устройствата, особено като се има предвид качеството, което клиентът получава – телефон с четириядрен процесор, 4.5`` дисплей и 2 SIM карти за 199 лв! А как Ви звучи най-висок клас смартфон с осемядрен процесор, 5`` дисплей, 13 MP камера и 2 SIM карти за 348 лв?! Разбира се устройствата се предлагат с 2 години гаранция към лицензиран сервиз.


Въпреки всички тези позитивни отзиви и добри характеристики, съчетани с уникални цени, като че ли новината за първия български бранд в тази сфера остана някак си на заден план и в момента малко наши сънародници знаят това. Именно за това пишем тази статия.  Пишем за да популяризираме родното производство поне малко и да насърчим българите да изберат българското пред тайванското, японското или американското.


Към момента устройствата може да закупите от магазините на Ревопад в гр.София, Парадайс МОЛ или на www.revo.bg, като се предлага дори и възможност за лизинг. Гаранция за доброто качество на продуктите са десетките мнения на различни потребители в различни форуми и блогове за мобилни устройства.


Доставка - 4.50 лв. - Доставката на стоки от GSMIX.bg е 4.50 лв.;
- Можете да върнете стоката в 14 дневен срок;
- Доставката се извършва до 2 работни дни, освен при независещи от нас обстоятелства;
- Доставката на стока се извършва чрез куриерска фирма Рапидо;
- Доставките се извършват единствено на територията на Република България;
+359 893 443 473 - Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с наш оператор на посочения телефон.
gsmix.bg@gmail.com - Не сте от най-разговорливите ? Няма проблем, пишете ни на email-а ! Ще Ви отговорим в най-кратки срокове.
24 месеца гаранция - Всички мобилни телефони са с 2 години гаранция.
- Гаранцията не важи за аксесоарите !