LG се уплаши от Samsung и HTC

Новият флагман на корейската компания LG - G4 се очакваше на дебютира на изложението в Барселона (Mobile World Congress 2-5 Март), но изтекоха слухове, че това няма да се случи, защото на това изложение вече се очакват дебютите на два бъдещи флагмана - Samsung S6 и новият HTC One M9. Явно от LG са преценили, че няма смисъл да влизат в пряк сблъсък и ще забавят дебюта за по-късно, когато може всички камери да гледат само към тях.

Последните два водещи телефона на самсунг (S4 / S5) се появих на пазара през Април ( обявени през Март ), а тези на apple за последните три години през Септември, затова и от LG са решили да се вместят някъде след Samsung.

Все още не е ясно как ще изглежда G4, но в предположенията и слуховете влизат 3K дисплей, процесор Snapdragon 810 ( HTC One M9 ще е със същия, докато от самсунг се оплакаха, че загрявал прекалено много и го отхвърлиха), 4GB RAM, 32/64 GB вградена памет, последната версия на Android и камера наподобяваща тази на HTC One M8. Най-големият въпрос, който тормози почти всички фенове на LG е колко ще е голям дисплеят и дали няма да се появят две версии на телефона - една с по-малък 5.2 ( като LG G2 ) / 5.5 ( като LG G3 ) инчов дисплей, другата с по-голям дисплей ( 5.7 - 5.9 ).


Доставка - 4.50 лв. - Доставката на стоки от GSMIX.bg е 4.50 лв.;
- Можете да върнете стоката в 14 дневен срок;
- Доставката се извършва до 2 работни дни, освен при независещи от нас обстоятелства;
- Доставката на стока се извършва чрез куриерска фирма Рапидо;
- Доставките се извършват единствено на територията на Република България;
+359 893 443 473 - Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с наш оператор на посочения телефон.
gsmix.bg@gmail.com - Не сте от най-разговорливите ? Няма проблем, пишете ни на email-а ! Ще Ви отговорим в най-кратки срокове.
24 месеца гаранция - Всички мобилни телефони са с 2 години гаранция.
- Гаранцията не важи за аксесоарите !