Alcatel направи неочаквано представяне на OneTouch Idol 3

Аlcatel OneTouch Idol 3

На тазгодишния световен мобилен конгрес ( MWC ), който се провежда от 1-ви до 5-ти Март Алкател представи своя Следващ в серията OneTouch - Idol 3. Нещото, което никой не очакваше и което поне ние не сме запознати да притежава друг смартфон е възможността да се провеждат разговори независимо на коя страна е обърнат телефона т.е. можете спокойно да говорите с горната страна надолу и обратното. След като можете да завъртите своя андроид на всяка една посока, тази функция някакси бе логична да може да използва и при разговорите, а Alcatel първи се усетиха.

Айдъл 3 разполага с 5.5 инчов Full HD дисплей, 64-битов осемядрен процесор Snapdragon 615, 2 GB RAM и вградена памет от 16 или 32 GB, 2,910mAh батерия, 13MP задна камера и 8MP предна.

На същото събитие бе представен и по-малък вариант на Idol 3 - mini със намалени характеристики - 4.7 инчов дисплей, 2000 mAh батерия, четириядрен процесор на 1.2 GHz Snapdragon 410 и намалена предна камера на 5MP.

Цените на двете устройства са доста добри - за големия 5.5 инчов Айдъл 3 ще трябва да се разделите с 250 евро, а с малкият му брат 200 евро. Естествено това са първоначални цени, които не се знае дали ще се запазят за нашият пазар.


Доставка - 4.50 лв. - Доставката на стоки от GSMIX.bg е 4.50 лв.;
- Можете да върнете стоката в 14 дневен срок;
- Доставката се извършва до 2 работни дни, освен при независещи от нас обстоятелства;
- Доставката на стока се извършва чрез куриерска фирма Рапидо;
- Доставките се извършват единствено на територията на Република България;
+359 893 443 473 - Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с наш оператор на посочения телефон.
gsmix.bg@gmail.com - Не сте от най-разговорливите ? Няма проблем, пишете ни на email-а ! Ще Ви отговорим в най-кратки срокове.
24 месеца гаранция - Всички мобилни телефони са с 2 години гаранция.
- Гаранцията не важи за аксесоарите !