Как изглежда телефон за 6000$ - новият 88 Tauri от Tonino Lamborghini

Едно бижу на стойност 6000$ - новият луксозен телефон 88 Tauri на модната компания Tonino Lamborghini идва в края на декември с впечатляващи характеристики, италиански дизайн и премиум материали.

Това е един от малкото вараинти да отличите лайфстайла си с телефон. Днес всяко второ хлапе има последния модел на iPhone, Samsung и т.н. но едва ли някое от тях ще се сдобие с 88 Tauri.

От модела ще бъдат произведени едва 1947 бройки и числото никак не е случайно - това е годината през която се е родил основателят Antonio "Tonino" Lamborghini. Но не се бъркайте, не става дума за производителя на супер коли Lamborghini. Antonio "Tonino" Lamborghini е син на Ferruccio Lamborghini и под бранда Tonino Lamborghini се произвеждат луксозни дрехи и аксесоари.

88 Tauri ще бъде наличен в шест цвята, като при всеки от тях преобладава универсалното черно. Характеристиките на това бижу са в крак с последните технологии - 5 инчов full-HD дисплей, четериядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801 на 2.3 GHz, 3 GB RAM, 20 MP задна камера и 8 MP предна, батерия с огромен капацитет от 3400 mAh, която позволява до 35 часа разговори и над 1000 часа в режим на готовност. Но стига толкова приказки, ето как изглежда този супер модел :


88 Tauri 88 Tauri 88 Tauri 88 Tauri 88 Tauri 88 Tauri 88 Tauri 88 Tauri

Допълнителна информация за смартфона можете да намерите на официалният сайт на производителя : http://www.lamborghinimobile.com/en/collection/


Доставка - 4.50 лв. - Доставката на стоки от GSMIX.bg е 4.50 лв.;
- Можете да върнете стоката в 14 дневен срок;
- Доставката се извършва до 2 работни дни, освен при независещи от нас обстоятелства;
- Доставката на стока се извършва чрез куриерска фирма Рапидо;
- Доставките се извършват единствено на територията на Република България;
+359 893 443 473 - Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с наш оператор на посочения телефон.
gsmix.bg@gmail.com - Не сте от най-разговорливите ? Няма проблем, пишете ни на email-а ! Ще Ви отговорим в най-кратки срокове.
24 месеца гаранция - Всички мобилни телефони са с 2 години гаранция.
- Гаранцията не важи за аксесоарите !